Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker

Wat maakt werken als administratief medewerker zo mooi? Dat je helemaal zelf kunt kiezen in welke branche je wilt gaan werken! Elke organisatie heeft namelijk een afdeling administratie.

Als financieel administratief medewerker of boekhouder leg je de financiële feiten van een organisatie vast. Je houdt de inkomsten en uitgaven bij en zorgt voor jaarrekeningen. In onze praktijkgerichte opleiding tot financieel administratief medewerker leer je de fijne kneepjes van het vak. Aan het eind van de cursus ben je in staat zelfstandig een boekhouding op te zetten voor een klein bedrijf.

Om een goed financieel administratief medewerker te worden, raden we je aan om de combinatie van twee opleidingen te kiezen.

Zelfstudie:

Je dient rekening te houden met ongeveer zes uur thuisstudie per week.

Om de opleiding tot financieel administratief medewerker te kunnen volgen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig. De cursus is op MBO 3-niveau.

Doorstromen naar andere boekhoudopleidingen

Beide opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten van VAN DEN BOOM opleidingen. Heb je allebei de diploma’s gehaald, dan heb je goede mogelijkheden om door te stromen in het boekhoudervak. Wat dacht je van de opleiding Basiskennis Calculatie?  Daarmee kun je je voorbereiden op het praktijkdiploma boekhouden of een onderdeel daarvan, hét diploma op boekhoudgebied!

Totale duur van het administratieve gedeelte van de opleiding is maximaal 30 weken. Je gaat één avond in de week naar de les en volgt twee modulen per avond. De modulen duren maximaal 10 weken, afhankelijk van de groepsgrootte. Met een goede inzet heb je na 10 weken al 2 certificaten in je bezit.

Het financiële onderdeel BKB kun je aansluitend volgen, deze module duurt 12 weken.

Startdata 

Je kunt de opleiding administratief medewerker vier keer per jaar starten: in februari, in mei, in september of in november.

Schooljaar 2017/2018

  • 11 september 2017
  • 28 november 2017
  • 20 februari 2018
  • 8 mei 2018

Er worden twee modulen op de lesavond aangboden

1e module: 19.00 – 20.25 uur

2e module: 20.35 – 22.00 uur

Leslocaties:

Commanderij College, St. Josephstraat 17 in Gemert

De Fonkel, Prins Karelstraat in Helmond

Schooljaar 2017-2018

Prijzen voor de opleiding Financieel administratief medewerker zijn:

Lesgeld  (incl. 10 % korting toegepast *) € 1.611,-
Boekengeld €    216,-
Examenkosten €    438,-
Compleet € 2.265,-

*door je aan te melden voor een complete opleiding, levert dat een financieel voordeel op van 10 % korting op het lesgeld.

  • – Losse module prijzen (m.u.v. BKB) zijn € 305,- (all in)
  • – Termijnbetalingen is mogelijk. Kosten zijn € 10,- per termijn, de termijnen worden verdeeld over de looptijd van je opleiding.

In veel gevallen heb je recht op belastingteruggaaf, informeer hiervoor bij uw financieel adviseur

Alle modulen 1 t/m 6 uit de opleiding tot administratief medewerker worden afgesloten met een examen op de eigen leslocatie. Het onderdeel Basiskennis boekhouden examineer je via de Associatie voor examinering. Haal je al de deelcertificaten, dan ontvang je het diploma financieel administratief medewerker.

Direct inschrijven

Er wordt vertrouwelijk omgegaan met de gegevens die u invult.

ja, ik bestel ook bijbehorende boeken

Roepnaam

Doopnamen

Achternaam

Meisjesnaam

Geboortedatum

Geboorteplaats / -land

Adres

Postcode

Plaats

E-mail adres

Telefoonnummer

Opmerkingen of ander factuuradres:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van VAN DEN BOOM opleidingen